Samen

Gezamenlijk vormen wij de kern van BOUNCE. We geloven erin dat zorg voor elkaar niet veel hoeft te kosten maar wel van onschatbare waarde is. En dat als je met elkaar voor elkaar kan zorgen, je dat als team en als individu sterker en veerkrachtiger maakt! Verbonden door bevlogenheid, pakken we graag dingen aan die de wereld een beetje mooier maken.

Ingelise Roelen

Oprichter van BOUNCE, omdat het onderwerp nazorg haar sinds haar functie als stafofficier bij de Militaire Geestelijke Gezondheid Zorg, nooit heeft losgelaten. Tijdens haar functie als hoofd Spoed Eisende Hulp heeft zij het nazorg programma voor het UMCU na de corona crisis opgezet. Daarna was er geen ontkomen meer aan: het hart volgen. Betrokken en ontembaar enthousiast!

Jim de Kroon

Een oude rot in het vak! Met een achtergrond bij het Korps Mariniers en pionier op het vlak van mentaal voortzettingsvermogen sinds jaar en dag. Vanaf het begin als trainer en netwerker betrokken bij de oprichting van het bureau Mentaal Voortzettingsvermogen binnen de marine en een onschatbare hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van o.a. ethiek, leiderschap én nazorg. Je zou het niet zeggen, maar hij is al met functioneel leeftijdsontslag, zoals dat zo mooi heet bij Defensie. Deelt zijn kennis en ervaring graag met anderen. Behalve dat, brengt hij rust en een rugzak vol mooie, ontroerende en grappige verhalen.

Jenita Riphagen

Als Spoed Eisende Hulp verpleegkundige binnen het Universitair Medisch Centrum Utrecht was zij al jaren betrokken bij de werkgroep ‘vitaliteit’. In 2019 was zij een van de eerst opgeleide collegiaal netwerkers binnen het UMCU. Naast haar werk als SEH-verpleegkundige, coördineert zij de inzet van het collegiaal netwerk binnen de SEH en de IC (Intensive Care). Daarnaast is zij opgeleid als holistisch leefstijl coach. Dat past haar goed; energiek, empathisch, bewust en goedlachs zijn woorden die echt bij haar horen.